Τηλέφωνα για εξυπηρέτηση
2825041000 - 6980139130

Πατήστε για κλήση
Home » Κατ’ οίκον Βιολογικοί Καθαρισμοί

Κατ’ οίκον Βιολογικοί Καθαρισμοί

Με ένα τηλεφώνημα, αναλαμβάνουμε τον βαθύ και ποιοτικό καθαρισμό σαλονιών, στρωμάτων, χαλιών, μοκετών και οχημάτων, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε εσείς κάτι άλλο. Ερχόμαστε στο χώρο σας, με τον εξοπλισμό μας και απομακρύνουμε ακάρεα, μικρόβια, δυσοσμία, τρίχες κατοικιδίων και λεκέδες από κάθε υφασμάτινη επιφάνεια, είτε πρόκειτε για στρώματα, σαλόνια, χαλιά ή αυτοκίνητα.

Αντί να χάνετε χρόνο λείποντας από το σπίτι ή τη δουλειά σας, ερχόμαστε εμείς όπου μας υποδείξετε. Έτσι ο βιολογικός καθαρισμός που θέλετε μπορεί να γίνει στο σαλόνι σας, το υπνοδωμάτιο σας, το γκαράζ σας, στο πάρκινγκ σας ή κάτω από το σπίτι σας, χωρίς να χρειαστεί να μετακινείσετε εσείς κάτι ή να χάσετε χρόνο από τη δουλειά ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Με τη δύναμη του ατμού, όχι απλά καθαρίζουμε, αλλά ταυτόχρονα απολυμαίνουμε το εσωτερικό του οχήματος σας, απαλλάσσοντας σας από μικροοργανισμούς και αλλεργιογόνα!

Στο κινητό μας συνεργείο διαθέτουμε ό,τι καλύτερο σε εξοπλισμό υπάρχει αυτή τη στιγμή για εφαρμογή βιολογικού καθαρισμού. Με Σκούπες υγρών/στερεών, Extractors, Ατμοκαθαριστές και Τουρμπίνες ταχείας στέγνωσης, σε συνδυασμό με επαγγελματικά, οικολογικά, pet friendly σκευάσματα και την πολυετή μας εμπειρία, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας θα καλύψει κάθε προσδοκία σας, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το όχημα σας.

Το πλύσιμο του καναπέ σας γίνεται πλέον εύκολα με ένα τηλεφώνημα

κάθε Βιολογικό Καθαρισμό σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ την Απεντόμωση του σπιτιού σας! Γιατί μόνο εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας, υγιεινής και ποιοτικής καθαριότητας, με εγγυήσεις, χωρίς επιπλέον κόστος ή ταλαιπωρία.

Απαντάμε άμεσα σε κάθε κλήση για πληροφορίες, για προσφορά ή για ραντεβού. Καλέστε μας τώρα για να συζητήσουμε το πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας και αξιολογήστε μας!