Τηλέφωνα για εξυπηρέτηση
2825041000 - 6980139130

Πατήστε για κλήση
Home » Κατ’ οίκον Βιολογικοί Καθαρισμοί

Κατ’ οίκον Βιολογικοί Καθαρισμοί

Με ένα τηλεφώνημα, αναλαμβάνουμε τον βαθύ και ποιοτικό καθαρισμό σαλονιών, στρωμάτων, χαλιών, μοκετών και οχημάτων, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε εσείς κάτι άλλο. Ερχόμαστε στο χώρο σας, με τον εξοπλισμό μας και απομακρύνουμε ακάρεα, μικρόβια, δυσοσμία, τρίχες κατοικιδίων και λεκέδες από κάθε υφασμάτινη επιφάνεια, επαναφέροντας τη στην αρχική της κατάσταση.

Είμαστε οι μόνοι επαγγελματίες στα Χανιά και το Ρέθυμνο, που αναλαμβάνουμε κατ’ οίκον βιολογικούς καθαρισμούς οχημάτων. Αντί να χάνετε χρόνο λείποντας από το σπίτι ή τη δουλειά σας, ερχόμαστε εμείς όπου μας υποδείξετε. Έτσι ο βιολογικός καθαρισμός του οχήματος σας μπορεί να γίνει στο γκαράζ σας, στο πάρκινγκ σας ή κάτω από το σπίτι σας, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί το όχημα, ενώ αντίστοιχα, τα χαλια, τα στρώματα και τα έπιπλα γίνονται πάλι σαν καινούρια, δίχως να μετακινηθούν.

Με τη δύναμη του ατμού, όχι απλά καθαρίζουμε, αλλά ταυτόχρονα απολυμαίνουμε το εσωτερικό του οχήματος σας, απαλλάσσοντας σας από μικροοργανισμούς και αλλεργιογόνα!

Στο κινητό μας συνεργείο διαθέτουμε ό,τι καλύτερο σε εξοπλισμό υπάρχει αυτή τη στιγμή για εφαρμογή βιολογικού καθαρισμού. Με Σκούπες υγρών/στερεών, Extractors και Ατμοκαθαριστές σε συνδυασμό με επαγγελματικά οικολογικά -pet friendly- σκευάσματα και την πολυετή μας εμπειρία, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας θα καλύψει κάθε προσδοκία σας, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το όχημα σας.

Οι κατ’ οίκον καθαρισμοί γίνονται κατόπιν ραντεβού. Καλέστε μας τώρα για να πάρετε μια προσφορά και να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας.