Τηλέφωνα για εξυπηρέτηση
2825041000 - 6980139130

Πατήστε για κλήση
Home » Γενικοί Καθαρισμοί – Βιολογικοί Καθαρισμοί

Γενικοί Καθαρισμοί – Βιολογικοί Καθαρισμοί

Γενικοί Καθαρισμοί

Παρέχουμε Επαγγελματικές Υπηρεσίες Καθαρισμού με συνέπεια και υπευθυνότητα, σε ανταγωνιστικές τιμές, για οικίες, γραφεία, επιχειρήσεις, κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών, ξενοδοχεία και δημόσιους οργανισμούς.

Διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, την εμπειρία και τα κατάλληλα μέσα για να φέρουμε σε πέρας κάθε εργασία καθαρισμού, στο χρόνο που επιθυμείτε και φυσικά στο επιθυμητό επίπεδο. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και πάντα δεκτικό και πρόθυμο στις απαιτήσεις και τις υποδείξεις σας.

Εξυπηρετούμε επιχειρήσεις και οργανισμούς οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις τους ενώ μπορούμε να συνδυάσουμε οποιαδήποτε εργασία καθαρισμού, με επαγγελματικές εφαρμογές απολύμανσης ή απεντόμωσης / μυοκτονίας , συνοδευόμενη φυσικά από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και βεβαιώσεις, όπως αυτά απαιτούνται από τη νομοθεσία. Διαθέτουμε τις απαραίτητες  άδειες και δε χρησιμοποιούμε εξωτερικούς συνεργάτες για αυτές τις εφαρμογές, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτοι κι ανταγωνιστικοί απένταντι στις απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε μια προσφορά!