Τηλέφωνα για εξυπηρέτηση
2825041000 - 6980139130

Πατήστε για κλήση
Home » Δενδροκοπές – Κλαδοκοπές

Δενδροκοπές – Κλαδοκοπές

Κόψιμο ή κλαδεμα ψηλών κι επικίνδυνων δέντρων, όπως πχ φοίνικές, πεύκα, λέυκες, πλάτανοι, ευκάλυπτοι κλπ, από πιστοποιημένο εναερίτη, πτυχιούχο γεωπόνο

Η επιχείριση μας είναι η μοναδική στην Κρήτη που ασχολείται με δενδροκοπές και διαθέτει στο δυναμικό της πιστοποιημένο εναερίτη, πτυχιούχο γεωπόνο. Επεμβαίνουμε σε μέρη που είναι αδύνατον να προσεγγίσουν καλαθοφόρα μηχανήματα, όπως π.χ. ακάλυπτους χώρους ή πυλωτές πολυκατοικιών κι εν γένει, σε οποιοδήποτε χώρο είναι απαραίτητη η κοπή ενος δέντρου αλλά είναι αδύνατη η πρόσβαση σε αυτό με μηχανικά μέσα.

Κατά τη διαδικασία αφαίρεσης ενός δέντρου, τα επιμέρους τμήματα του -πριν κοπούν- δένονται κατάλληλα ώστε αφού κοπούν, να κατέβουν στο έδαφος ελεγχόμενα και με ασφάλεια. Έτσι διασφαλίζεται πως το κόψιμο θα γίνει, χωρίς τον κίνδυνο ζημιάς από πτώση κλαδιών ή τμημάτων του κορμού, ακόμη και στους πιο στενούς χώρους.

Παρέχουμε μια πληθώρα υπηρεσιών σχετικές με τα δέντρα, πέρα από το κόψιμο ή το κλάδεμα. Μπορούμε να συλλέξουμε τα κομμένα ξύλα, να τα μεταφέρουμε όπου μας υποδείξετε και να τα τεμαχίσουμε ώστε να χρησιμοποιηθούν σαν καυσόξυλα.

Κάθε εργασία κλαδέματος -όπου δηλαδή δεν απαιτείται ολοκληρωτική κοπή- γίνεται με γνώμονα την ασφάλεια αλλά και την ορθή δενδροκομική πρακτική, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο. Φροντίζουμε έτσι ώστε τα δέντρα που κλαδεύουμε να είναι ασφαλή για τον περιβάλλοντα χώρο αλλά και όσο το δυνατόν πιο υγιή κι εύρωστα, εφαρμόζοντας ψεκασμούς με σκευάσματα κατάλληλα και ασφαλή, ανάλογα με τις ανάγκες του δέντρου.

Μπορείτε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το κόψιμο ή το κλάδεμα δέντρων, για να έρθουμε στο χώρο σας, χωρίς χρέωση φυσικά, ώστε να σας δώσουμε μια προσφορά, ανάλογα με τις ανάγκες σας!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν αναθέτετε σε κάποιον να εκτελέσει οποιαδήποτε εργασία σε ύψος για λογαριασμό σας (είτε πρόκειται για εργασία με καλαθοφόρο είτε για εργασία με αναρρίχιση), θα πρέπει πάντα να ελέγχετε αν διαθέτει -τα απαραίτητα από το νόμο- Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης Ασφαλούς Εργασίας σε Ύψος, καθώς και τον αντίστοιχο εξοπλισμό διάσωσης. Αν δεν υπάρχει αυτό, σε περίπτωση ατυχήματος κινδυνεύετε να διωχθείτε, μέσω αυτόφορης διαδικασίας, λόγω της άτυπης σύμβασης έργου που σας συνδέει με αυτόν! Εννοείται πως εμάς είστε πλήρως καλυμμένοι σε κάθε περίπτωση!