Τηλέφωνα για εξυπηρέτηση
2825041000 - 6980139130

Πατήστε για κλήση
Home » Αποφράξεις

Αποφράξεις

Αν αναζητάτε αποφρακτική Χανιά ή αποφρακτική Ρέθυμνο ειστε στο σωστό μέρος! Η εταιρεία μας παρέχει αποφράξεις οπουδήποτε στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου, όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα περιστροφικού σπιράλ και υδροβολές υψηλής πίεσης έτσι ώστε να επιτυγχάνεται όχι μόνο η απόφραξη των σωληνώσεων σας αλλά και ο απόλυτος καθαρισμός τους από οποιαδήποτε φερτά υλικά.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν απόφραξη αποχέτευσης, απόφραξη σιφωνιού, απόφραξη κουζίνας, απόφραξη μπάνιου, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη υδρορροών κ.α. πάντα σε προσυμφωνημένες, ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς επιπλέον χρεώσεις και με εγγύηση εργασίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα έρθουμε όσες φορές χρειαστεί προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα για το οποίο μας καλέσατε, χωρίς να χρεωθείτε τυχόν παραπάνω επισκέψεις ή εργασία.

Διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο κι ευέλικτο εξοπλισμό, προκειμένου να προσεγγίζουμε και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία, οπουδήποτε. Είτε πρόκειται για υπόγειο δίκτυο σε κάποιο στενό στο κέντρο της πόλης, είτε για δυσπρόσιτες εγκαταστάσεις εκτός επαρχιακού δικτύου, μπορούμε να ανταποκριθούμε Άμεσα.

Μετά από κάθε απόφραξη, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, επιθεωρούμε με ειδική κάμερα αγωγών προκειμένου να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε κλήση και προσφέρουμε οριστική λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα σωληνώσεων, με Εγγύηση Εργασίας, οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Επίσης είμαστε η μοναδική αποφράκτική Χανίων και Ρεθύμνου που έχει άδεια για απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες και δε χρησιμοποιούμε εξωτερικούς συνεργάτες για να παρέχουμε τις παραπάνω υπηρεσίες. Για αυτό προσφέρουμε με κάθε απόφραξη, την απολύμανση των φρεατίων εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για να σας απαλλάξουμε και από τις κατσαρίδες των υπονόμων! Για αποφράξεις Χανιά ή αποφράξεις Ρέθυμνο, η πιο συμφέρουσα επιλογή λέγεται Βάντολας!