Τηλέφωνα για εξυπηρέτηση
2825041000 - 6980139130

Πατήστε για κλήση
Home » Κατ’ οίκον Βιολογικοί Καθαρισμοί

Κατ’ οίκον Βιολογικοί Καθαρισμοί

Με ένα τηλεφώνημα, αναλαμβάνουμε τον βαθύ και ποιοτικό καθαρισμό σαλονιών, στρωμάτων, χαλιών, μοκετών και οχημάτων, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε εσείς κάτι άλλο. Ερχόμαστε στο χώρο σας, με τον εξοπλισμό μας και απομακρύνουμε ακάρεα, μικρόβια, δυσοσμία, τρίχες κατοικιδίων και λεκέδες από κάθε υφασμάτινη επιφάνεια, είτε πρόκειτε για στρώματα, σαλόνια, χαλιά ή αυτοκίνητα.

Κατ' οίκον Βιολογικοί Καθαρισμοί

Αντί να χάνετε χρόνο λείποντας από το σπίτι ή τη δουλειά σας, ερχόμαστε εμείς όπου μας υποδείξετε. Έτσι ο βιολογικός καθαρισμός που θέλετε μπορεί να γίνει στο σαλόνι σας, το υπνοδωμάτιο σας, το γκαράζ σας, στο πάρκινγκ σας ή κάτω από το σπίτι σας, χωρίς να χρειαστεί να μετακινείσετε εσείς κάτι ή να χάσετε χρόνο από τη δουλειά ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κατ' οίκον Βιολογικοί Καθαρισμοί
Με τη δύναμη του ατμού, όχι απλά καθαρίζουμε, αλλά ταυτόχρονα απολυμαίνουμε το εσωτερικό του οχήματος σας, απαλλάσσοντας σας από μικροοργανισμούς και αλλεργιογόνα!

Στο κινητό μας συνεργείο διαθέτουμε ό,τι καλύτερο σε εξοπλισμό υπάρχει αυτή τη στιγμή για εφαρμογή βιολογικού καθαρισμού. Με Σκούπες υγρών/στερεών, Extractors, Ατμοκαθαριστές και Τουρμπίνες ταχείας στέγνωσης, σε συνδυασμό με επαγγελματικά, οικολογικά, pet friendly σκευάσματα και την πολυετή μας εμπειρία, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας θα καλύψει κάθε προσδοκία σας, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το όχημα σας.

Κατ' οίκον Βιολογικοί Καθαρισμοί
Το πλύσιμο του καναπέ σας γίνεται πλέον εύκολα με ένα τηλεφώνημα

κάθε Βιολογικό Καθαρισμό σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ την Απεντόμωση του σπιτιού σας! Γιατί μόνο εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας, υγιεινής και ποιοτικής καθαριότητας, με εγγυήσεις, χωρίς επιπλέον κόστος ή ταλαιπωρία.

Απαντάμε άμεσα σε κάθε κλήση για πληροφορίες, για προσφορά ή για ραντεβού. Καλέστε μας τώρα για να συζητήσουμε το πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας και αξιολογήστε μας!

Κατ' οίκον Βιολογικοί Καθαρισμοί

Tι είναι ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου;
Βιολογικός είναι ο βαθύτερος καθαρισμός του εσωτερικού ενός αυτοκινήτου με αναρρόφηση υγρών και στέρεων σωμάτων από τις επιφάνειες και ταυτόχρονη χρήση ειδικών συσκευών και καθαριστικών (βιοδιασπώμενων) ουσιών.
Απλούστερα, είναι το επόμενο βήμα από το σκουπάκι, το καθαριστικό ταμπλό και το αρωματικό που κρεμάμε ή/και ψεκάζουμε όταν περιποιούμαστε το εσωτερικό με τον παραδοσιακό τρόπο.

Βάση του βιολογικού καθαρισμού είναι το εξειδικευμένο πλυστικό μηχάνημα. Θυμίζει κράμα ηλεκτρικής σκούπας και κλασικού πλυστικού, αναλαμβάνοντας να ψεκάσει όλες τις επιφάνειες με το ανάλογο απορρυπαντικό.

Γιατί είναι απαραίτητος ο βιολογικός καθαρισμός του αυτοκινήτου;
Τα βακτήρια -με νο1 πρόβλημα τα ακάρεα- εισχωρούν στις ίνες του υφάσματος και απαιτούν ενδελεχή ενασχόληση ώστε να απομακρυνθούν από το εσωτερικό. Το νόημα του βιολογικού καθαρισμού στο αυτοκίνητο είναι η καταπολέμηση των αυτών των μικροβίων και βακτηριδίων σε βάθος.

Το τυπικό καθάρισμα που κάνουμε και μόνοι μας, μπορεί -εκ πρώτης όψεως- να κάνει το εσωτερικό “λαμπίκο” όμως δεν καταπολεμούνται οι παθογόνοι μικροοργανισμοί στην πλειοψηφία τους.

Και αυτό δεν συμβαίνει λόγω αβλεψίας ή αμέλειάς μας, αλλά γιατί τα μέσα που χρησιμοποιούμε (σκουπάκι, καθαριστικά/γυαλιστικά ταμπλό, αποσμητικά κλπ) πιάνουν “όσα βλέπει η πεθερά”.

“Το άκαρι είναι μικρό αρθρόποδο και ταξινομείται μαζί με το τσιμπούρι στα ακάρεα. Είναι το πιο ποικιλόμορφο από τα αραχνοειδή και ενώ το τσιμπούρι φαίνεται εύκολα, ένα άκαρι γίνεται δύσκολα ορατό με το ανθρώπινο μάτι καθώς έχει μέγεθος μικρότερο, συνήθως, από ένα χιλιοστό του μέτρου. Μερικά είδη μπορούν να φτάσουν τα 20 χιλιοστά και άλλα, με μέγεθος μόλις 0,08 του χιλιοστόμετρου, μπορούν να κάνουν φωλιά ακόμη και στο θύλακα μιας ανθρώπινης τρίχας. Τα ακάρεα βρίσκονται σχεδόν παντού στη βιόσφαιρα του πλανήτη μας.” Πηγή: wikipedia.org

Επιπλέον, αν είσαι οικογενειάρχης, ο τακτικός βιολογικός καθαρισμός του αυτοκινήτου σου είναι απαραίτητος.

Σκέψου απλά την τελευταία φορά που έκανε εμετό το μωράκι σου. Νομίζεις ότι καθάρισες την “ρουκέτα” που εξαπολύθηκε, ωστόσο η σύσταση απορροφήθηκε από το ύφασμα και τα βακτήρια υποβόσκουν στην επένδυση του καθίσματος.

Επίσης, τρέφουμε αυταπάτες όταν πιστεύουμε πως έχουμε απαλλάξει το εσωτερικό -και ειδικά το πάτωμα- από τα υπολείμματα τροφών. Οι ραφές και οι ράγες των καθισμάτων, οι υποδοχείς των ζωνών ασφαλείας και τα πατάκια πάντα έχουν κάτι που δεν έχει πιάσει το μάτι και το σκουπάκι μας.

Τέλος, εαν είσαι οικογενειάρχης ή/και ταξιδεύεις συχνά με σκυλιά/γατιά, ο βιολογικός καθαρισμός επιβάλλεται!

Μπορείς να κάνεις μόνος σου βιολογικό καθαρισμό;
Όχι διότι είναι απαραίτητη η χρήση ειδικών καθαριστικών και του εξειδικευμένου πλυστικού μηχανήματος . Σε περίπτωση που σκέφτεσαι να αδειάσεις μόνος σου το καθαριστικό στα καθίσματα, έχε υπόψιν πως μπορείς να προκαλέσεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Γιατί;

Γιατί αν το καθαριστικό μαζευτεί σε ένα σημείο ή δεν στεγνώσει καλά, υπάρχει η πιθανότητα δημιουργίας μούχλας στο εσωτερικό των καθισμάτων. Εξωτερικά θα αργήσει να φανεί, αλλά στην ουσία οι επιβάτες θα κάθονται πάνω στο μύκητα της μούχλας. Για αυτό και είναι σημαντικό ο βιολογικός καθαρισμός να εκτελείται από επαγγελματίες, με τη χρήση των ανάλογων μηχανημάτων.

Χρήσιμα links